top of page

“IK WEET GEWOON NIET WAT IK WIL.”

Marker_90.png

Je bent zoekende. Zoekende naar een carrière die ècht bij je past. Een carrière die je energie geeft, waar je je goed bij voelt. Maar wat? En hoe? Je hebt geen idee. Je voelt je soms bijna verlamd van alle kanten die je op zou kunnen gaan, dus maak je maar geen keuzes. 

 

Is dit herkenbaar voor je? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek ​naar jouw missie, jouw purpose in het leven. Naar datgene waar jij AAN van gaat staan, maar ook je geld mee kan gaan verdienen.

Marker_140.png
Marker_110.png
The-purpose-project-Alex_edited.jpg

JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE EDITIE.

Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven over het vervolg.

Anchor 1
WAAROM ZOU JE WILLEN WERKEN VANUIT JE PURPOSE?

​"Living your life to the fullest" gaat niet alleen over je dromen en doelen inzichtelijk maken en ze behalen. Nee, het gaat ook over weten WAAROM juist die dromen en doelen jouw unieke pad zijn.

Wanneer jij duidelijk hebt wat je pad is, dan heb jij geen pomodoro of forest-app meer nodig om focus te hebben.
Marker0.png
Marker0.png
The-purpose-project-leo 2.png

JE VOELT:
"IK KAN MEER."

Marker_70.png
Marker_70.png

Wij zijn er van overtuigd dat IEDEREEN zo’n missie heeft, maar het vinden van die missie is een uitdaging op zich. Daarin ben jij zeker niet de enige!

 

Zelf hebben wij die van ons inmiddels gevonden. We weten wat we doen en waarom én we kunnen goed leven van onze missie. We weten precies de stappen te benoemen die hier voor hebben gezorgd en helpen hier inmiddels vanuit onze bedrijven vele anderen mee. 

 

Precies die stappen zijn de basis geweest voor The Purpose Poject. En die willen we met je delen - zodat jij for once all ontdekt waarom jij hier op de wereld bent. 

 

Laat alles wat je eerder deed op z'n plek vallen en voel hoe het is om te werken aan iets wat je energie geeft, in plaats van kost. 

The Purpose Project Template.png
Marker_130.png
DOE MEE EN VIND JOUW UNIEKE MISSIE
29 november - 3 december
Marker_40.png
5 dagen lang ​online sessies, worksheets, break-out rooms en persoonlijke begeleiding van het team.

€150,- ex btw

Marker0.png
The-purpose-project-Mark-Westhovens.jpg
Marker_10.png

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?

 • Leer jouw purpose kennen

 • Ga werken vanuit jouw missie

 • Vind vervulling in je werk

 • Ervaar intrinsieke focus richting je unieke doel

 • Ervaar hoe ultiem werkgeluk voelt

 • Verdien geld door iets te doen wat je energie geeft, in plaats van energie wegneemt

 • Maak impact op de wereld!

Geloof jij in toeval? Of geloof je dat dingen zo moeten zijn?

Wij geloven dat jij een bundeltje bent van prachtige eigenschappen, unieke skills en belangrijke ervaringen. Die combinatie zorgt ervoor dat jij dé perfecte persoon bent om een belangrijke taak te vervullen. Wanneer jij dit gaat inzien en in jouw kracht gaat staan, dan unlock je de magie van het leven. Energie gaat stromen, succes na succes dient zich aan. Het lijkt alsof het altijd zo had moeten zijn...

Marker_50.png
MEER ENERGIE & MEER SUCCES WANNEER JE KIEST VOOR JOUW MISSIE
Ben je klaar om de stappen te nemen
richting dat wat altijd al zo had moeten zijn? 
Marker_110.png
Marker0.png
The-purpose-project-gradient.png
Een 5-daags online event 
The-purpose-project-logo-01.png
DIT GAAN WE DOEN

DAG 1

We gaan het hebben over het belang van werken vanuit je missie en over de tekens op jouw pad waaraan je kunt ontdekken wat jouw missie is. 

 

DAG 2

We gaan dieper duiken in de drijfveren achter jouw purpose. Ookal weet je jouw unieke missie nog niet: je drijfveren vertellen veel over wat jouw missie zou kunnen zijn. 

DAG 3

De eerste twee dagen hebben we verschillende dingen inzichtelijk gemaakt. Daar gaan we nu mee aan de slag. Samen gaan we de juiste woorden geven aan jouw missie.

 

DAG 4

We gaan jouw missie gebruiken om keuzes te maken voor jouw toekomst. De grote vraag die we vandaag gaan beantwoorden: Hoe ga ik geld verdienen door te werken vanuit mijn missie?

DAG 5

Op deze dag ga je de concrete stappen en to do’s bepalen voor de komende tijd om meer volgens jouw missie te gaan leven.

#TEAMPURPOSE IS

ALEX MALONE

Alex is op een missie om de wereld van werken te veranderen. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat mensen gaan werken aan datgene wat ze belangrijk vinden en waar ze energie van krijgen.

 

Ze is het levende voorbeeld van hoe je kunt werken vanuit je purpose en heeft al meer dan 100 mensen geholpen in het vinden van hun unieke missie. 

 • Instagram - Black Circle
The-purpose-project-alex-02_edited.jpg

INGÈR VIERHOUT

Met “het ideale scenario is het enige scenario” als motto wil Ingèr iedereen inspireren en helpen om alles uit zichzelf en hun leven te halen.

 

Ingèr wil je groter leren denken, blokkades helpen oplossen en laten zien hoe je kunt stoppen met twijfelen zodat je volle bak achter die doelen aan kan gaan. Elke dag en gedreven vanuit purpose. 

 • Instagram - Black Circle
The-purpose-project-leontine-jacobs_edited_edited.jpg

LEONTINE JACOBS

Als branding expert werkte Leontine in de meest uiteenlopende branches, maar nergens vond ze écht voldoening.

Daarom nam ze ontslag en begon ze 3 jaar geleden samen met Alex 'Mister Magpie': een strategisch bureau dat alleen maar werkt met bedrijven die een positieve impact maken op de wereld.

 

Op die manier vond ze niet alleen haar eigen purpose, maar heeft zij ook vele andere ondernemers en bedrijven geholpen met het vinden en onder woorden brengen van hun missie.

 • Instagram - Black Circle

MARK WESTHOVENS

Toen Mark zijn gedroomde carrière als profvoetballer door een blessure niet door kon gaan, besloot hij een ander pad te kiezen. Hij begon een business als online lifestyle coach en groeide later uit tot ondernemerscoach.

 

Inmiddels heeft Mark honderden ambitieuze ondernemers geholpen om in actie te komen, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en succesvol te worden in wat ze het liefste doen.

 • Instagram - Black Circle
The-Purpose-project-Inger-Vierhout.jpg
Marker_140.png

DOE JE MEE?

Marker_60.png

In 5 dagen gaan we jouw unieke missie vinden. Deze missie wordt de kern van jouw volgende keuzes. 

 • Van 29 november tot 3 december

 • 5 x live online sessies tussen 09:00 en 11:00*

 • 5 x worksheets

 • 5 x live break out rooms met persoonlijke begeleiding

 • Een maand lang toegang tot alle replays 

*Kun je er niet live bij zijn? No worries!

Je kunt alle sessies op een later moment terug kijken.

MEER DAN 100 MENSEN GINGEN JE VOOR.

€150,- ex btw

WAT ANDEREN ZEGGEN

Marker0.png

NICOLE MIEDEMA

De sessie van Inger kwam bij mij vol binnen en de energie die neer was gezet was fakking vet! Naar Alex kan ik dagen luisteren, ze vertelt zo helder, vloeiend en op een manier dat het toepasbaar en herkenbaar is. Ik ben omvergeblazen door de onderwerpen die worden aangesneden en dat terwijl ik dacht dat ik dit stuk best
onder de knie had.

MARLOU MANDERS

De sessie van Ingèr en Alex was zo raak. Ingèr nam iedereen zó goed mee in haar verhaal. Ze kan heel goed een bepaald gedachtegoed rondom purpose en geld vertalen naar de praktijk, met tips die je direct kunt toepassen. Het heeft mijn (voor mij nog nieuwe) money mindset positief versterkt! 

LISA DE BRUIN 

Wat een fijne energie heeft Alex, haar sessies zijn altijd zo sterk en zitten zo goed in elkaar. Heel veel waardevolle inzichten uit gehaald. Mooi ook hoe ze ook niet altijd alleen maar krachtig en energiek is, maar soms ook juist haar kwetsbaarheid durft te tonen.

ELINE HOFFMAN

Leontine heeft met mij een strategische sessie gedaan om woorden te kunnen geven aan mijn purpose. Het merkdocument met strategisch advies dat ik vervolgens van haar heb ontvangen is helemaal raak!

VEERLE VERLOOIJ

Sessie Alex en Inger. Wat een energie, openheid en wat kwam deze binnen. Ik heb hier uitgehaald dat ik mezelf  echt veels te kort doe. Ook het schrijven van wat ik te doen heb was krachtig.  Ik Las het vanochtend terug en ging ervan stralen. Duizendmaal dank!  De interactie tussen Alex en Inger was ook mooi en inzichtvol. Alex haalde steeds de essentie eruit door de vragen en recaps. Mooie combi met de informatie van Ingèr!  

CAROLINE HOOSEMANS

Even een grote shoutout naar jullie Inger en Mark, de energie die jullie maar blijven geven deze week, echt geweldig!

TESSA WINKELMAN

Inger haar sessie was echt geweldig. Wat een energie en wat confronterend om je eigen binnenwereld in kaart te brengen. Het heeft mij doen beseffen dat ik mijzelf eigenlijk heel klein houd, terwijl dat niet nodig hoeft te zijn. Veel om mee aan de slag te gaan! 

RIANNE JACOBS

Alex in gesprek met Ingèr in hun gezamelijke sessie, wauw! Zo een persoonlijk en krachtig verhaal, gewoon heel inspirerend en de tools die de dames deelden zijn zo super toepasbaar en inzichtelijk voor mijzelf. Dankbaar! 

Marker_110.png

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Ik heb echt geen idee wat mijn purpose kan zijn. Wat ga ik in dit traject bereiken?
  Tijdens het traject nemen we je mee in twee kanten van purpose. Het mentale gedeelte: waar gaat jouw energie van nature naartoe? Daarnaast we gaan heel concreet aan de slag: hoe kun jij ervoor zorgen dat je in actie komt en de juiste kant op beweegt? We kunnen je beloven: na deze maand, heb jij én onwijs veel inzicht in jezelf en jouw pad gekregen, én een plan met concrete acties om uit te voeren om dat pad ook echt daadwerkelijk te gaan bewandelen.
 • Voor wie is dit traject geschikt? Kan ik meedoen als ik geen ondernemer ben?
  The Purpose Project is geschikt voor jou als jij zoekende bent. Zoekende in je carrière en/of het leven. Als jij weet dat je iets anders wilt, maar niet precies wat. Of je weet wel wat je anders wil, maar je weet niet hoe je het aan moet pakken. Het is voor jou als jij dat gevoel hebt van “en nu?!” of: “is dit het nou!?" Het is voor jou, wanneer jij klaar bent voor verandering - maar daar wel wat hulp en motivatie bij kan gebruiken. Het is voor jou als ondernemer of niet-ondernemer, want óók als jij in loondienst bent en wil blijven kan jij werken vanuit jouw purpose. We geven je genoeg handvatten om mee verder te gaan, ook als werknemer. We hebben het programma zo ingericht dat ook wanneer je in loondienst ben je mee kan doen en er echt iets aan hebt. Als je twijfelt tussen loondienst of ondernemerschap is dit programma al helemaal geschikt, want ook daar besteden we aandacht aan! Kortom: het is voor iedereen die op een keerpunt staat in zijn of haar leven. Voor iedereen die de noodzaak voor verandering voelt, en deze wil aangrijpen.
 • Wanneer zijn de sessies?
  We plannen de sessies per week. De eerste sessie plannen we met je in nadat jij je aangemeld hebt. Je krijgt hiervoor een mailtje, check je mailbox dus!
 • Kan ik ook meedoen als ik al een idee heb van mijn purpose?
  The Purpose Project is voor de mensen die ALL-IN willen gaan op hun missie. Je gaat je purpose en de betekenis ervan (verder) ontdekken en we gaan aan de slag: zo ga jij ervoor zorgen dat jij vanuit die missie gaat leven en werken. Dus ja - ook als je al een idee hebt van jouw missie, kun je meedoen!
 • Hoeveel tijd moet ik vrijplannen voor dit traject?
  Elke sessie duurt ongeveer een uur. Daarnaast krijg je een aantal huiswerkopdrachten, die je in ongeveer 2 tot 3 uur kan doen.

© The Purpose Project 2021

The Purpose Project is een project van Mister Magpie

The-purpose-project-gradient.png
Marker_110.png

ARE YOU IN?

€150,- ex btw

 • 5 dagen lang ​online sessies
 • 5 worksheets met opdrachten
 • 5 live break out rooms
 • persoonlijke begeleiding van het team
bottom of page